AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu "Novo jutro", koji vode Predrag Sarapa i Dea Đurđević tema za gosta lekara je kako se leči psorijaza.

Štampu prelistavamo sa Milanom Babovićem, zamenikom glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti " i Veljkom Odalovićem, generalnim sekretarom Ministarstva inostranih poslova.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako srpsko pravosuđe tretira zločine koji su počinjeni na Kosovu i Metohiji, u temi jutra razgovaramo sa Danicom Marinković, bivšim istražnim sudijom u Okružnom zatvoru u Prištini i Nebojšom Perovićem, advokatom.

Koliko korišćenje seksualnih pomagala utiče na seksualnost i da li je njihova upotreba u Srbiji još uvek tabu, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa prof. dr Aleksandrom Miloševićem, seksologom, dr Danijelom Tiosavljević, psihijatrom i Brankom Blek rouz, striptizetom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li bi četvrta Jugoslavija zaista mogla da spreči međusobne sukobe naroda bivših republika, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Joškom Brozom, predsednikom Komunističke partije, rediteljom Ljubišom Ristićem koji je i nekadašnji predsednik Jugoslovenske levice, Dušanom Prorokovićem, iz Centra za starteške alternative i Dragoljubom Kojčićem, direktorom Zavoda za udžbenike.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Ninu Badrić, koja će nam otkriti šta sve sprema za koncert koji će 21. februara održati u Sava centru

#Novo jutro

'